Şarkıcı Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile Diyarbakır Bağlar’da 56. anaokulunu açtı. Sosyal medyada destekçilerine teşekkür eden Ergen’in paylaşımı, Demet Akalın ile arasında teşekkür krizine yol açtı.
Gülben Ergen'in uzun yıllardır arkadaşı olan Demet Akalın ise bu paylaşımda Ceylan ailesinin adının geçmemesine sitem etti.
"BİR TEŞEKKÜRÜ BOŞ GEÇMİŞSİN"
Akalın, Ergen’in paylaşımının altına “Bir teşekkürü boş geçmişsin sevgili Gülben! Ceylan ailesine ayıp oldu insanlara” yorumunu yaptı.

Gülben Ergen ise Akalın’ın yorumuna “Sevgili Demet... Okulumuz için hayırlı olsun mu demek istedin? Okul parkını yaptıran değerli dostlarının Instagram'dan teşekkür beklediğini düşünemedim/düşünmedim. Ben Whatsapp'tan teşekkür etmiştim. Adreslerini yazarsan buradan da edeyim" şeklinde yanıt verdi.
TAKİPTEN ÇIKARDI
Bu cevap sonrası Akalın, Gülben Ergen'i sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. Gülben Ergen ise Akalın'ı hala takip ediyor.





