Fenerbahçe, Süper Lig'de dün akşam Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, 3-2 önde olduğu karşılaşmadan uzatmalarda yediği golle 3-3 eşitlikle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte, Fenerbahçe ile ezeli rakibi Galatasaray arasındaki puan farkı 5'e yükseldi. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan camiada, Ali Koç ve yönetimine istifa çağrıları yapıldı. 

Yaşanan gelişmeler üzerine Fenerbahçe yönetimi bugün bir araya geldi. Toplantının her pazartesi yapılan rutin bir görüşme olduğu kaydedilse de görüşmenin ana gündeminin dün yaşanan puan kaybı olduğu belirtildi.  

TRT Spor'un haberine göre, Kulüp Başkanı Ali Koç, süreçle ilgili değerlendirmelerini Yüksek Divan Kurulu toplantısında yapacağını yönetime iletti.


GÖZLER YDK'YA ÇEVRİLDİ

Söz konusu gelişmenin ardından gözler, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na çevrildi. Toplantı 26 Nisan Cumartesi günü 10.30 ila 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.