Fenerbahçe'de forma giyen 19 yaşındaki stoper oyuncusu Yusuf Akçiçek, şimdiden Avrupa devlerini peşine taktı.

Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, güvenerek forma verdiği Akçiçek, Galatasaray derbisi de olmak üzere birçok maçta gösterdiği performansla taraftarın alkışını aldı.

Yönetim, son dönemde performansıyla Manchester United, Tottenham, Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Napoli, Leipzig ve Atletico Madrid gibi Avrupa devlerini peşine takan oyuncunun maaşını iyileştirmeye karar verdi. 

Şahika Ercümen'den Uluslararası Serbest Dalış Turnuvası'nda 5 madalya! Şahika Ercümen'den Uluslararası Serbest Dalış Turnuvası'nda 5 madalya!

TAM 10 KATINA ÇIKACAK

Sabah'ın haberine göre, yılda 1 milyon lira kazanan Yusuf Akçiçek'in maaşının 10 milyon liraya çıkarılacağı öğrenildi. 

Fenerbahçe yönetimi, bu hamleyle birlikte Yusuf Akçiçek'in satışından yüksek bedelli bir bonservis kazanmayı hedefliyor. 

Kaynak: Sabah