UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 8. haftasında Benfica sahasında Real Madrid'i ağırladı. Karşılaşma Portekiz’ ekibinin 4-2’lik üstünlüğüyle tamamlandı.
Maça ilk 11’de başlayan Milli yıldız Arda Güler, 78. dakikada oyundan alındı. Güler, bu esnada öfkesine hakim olamadı. Maçtan alınmasına sinirlenen Arda’nın bu tepkisi, sosyal medyanın gündemine oturdu.
“HEP BEN…”
Güler'in oyundan alınırken bir şeyler söylediği ve bu cümlenin "Hep ben!" olduğu iddia edildi.
Güler, bu sezona Xabi Alonso önderliğinde iyi bir başlangıç yaparken, birçok maçta 90 dakika sahada kalamadı.
Arda’nın, skora katkı yaptığı maçlarda da oyundan alınması Real Madridli bazı taraftarların da tepkisine neden olmuştu.
Dün de karşılaşmada asist yapan Güler’in, Xabi Alonso’nun ayrılığı sonrası Arbeloa yönetiminde de benzer bir durum yaşaması oyuncunun tepkisine neden oldu.