Fenerbahçe’de, büyük beklentilerle kadroya katılan Ognjen Mimovic transferinde hayal kırıklığı yaşanıyor.
Geçen ocak ayında Kızılyıldız’dan transfer edilen ve kısa sürede Zenit’e kiralanan Mimovic, sarı lacivertlilerde şu ana kadar süre alamadı. Rusya macerasını tamamladıktan sonra yeniden Fenerbahçe’ye dönen 21 yaşındaki oyuncu, UEFA Avrupa Ligi kadrosunda da kendisine yer bulamadı.
Sırp basınında yer alan Mozzart Sport haberine göre, Kızılyıldız’ı eleyerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi biletini kapan Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Pafos, Mimovic için devreye girdi. Kulübün, oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istediği aktarıldı.
Ayrıca, Pafos’un öncelikli hedefinin MLS ekibi New York City’de forma giyen Sloven sağ bek Mitje Ilenic olduğu ancak transferde şartlarda uzlaşma sağlanamayınca rotanın Mimovic’e çevrildiği belirtildi.