Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin yapacağı santrfor takviyesi merakla bekleniyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sarı-lacivertlilerin listesindeki ilk isim Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth.
Fenerbahçe'nin bu transfer için Norveçli futbolcuyla büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
30 yaşındaki santfror ile sözleşme pazarlıklarında sona gelen Fenerbahçe yönetiminin, yıldız isme yıllık 11-12 milyon Euro civarında bir ücret ödemeyi kabul ettiği bildirildi.
Oyuncu tarafını ikna etmeye yakın olan Fenerbahçe, Atletico Madrid ile bonservis görüşmelerini ise sürdürüyor.
El Gol Digital'de yer alan habere göre; kırmızı-beyazlılar, Norveçli yıldızın takımdan ayrılmasına izin vermedi. Haberde, Fenerbahçe'nin de istediği oyuncunun tüm ısrarlara rağmen Atletico Madrid forması giyeceği belirtildi.
Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferini bitirememesi durumunda diğer adaylarını belirledi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde Milan forması giyen Christopher Nkunku da yer alıyor.
Fabrizio Romano'nun haberine göre, Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Nkunku'nun durumunu öğrenmek için Milan ile temas kurdu.
Transferde Fransız futbolcunun kararının etkili olacağı belirtildi.
Fenerbahçe'de bir aday ise Roma forması giyen Artem Dovbyk. Sarı lacivertliler, başkent ekibinin kadroda düşünmediği Artem Dovbyk için nabız yokladı.