Fenerbahçe’de golcü transferi için çalışmalar başladı. Ara transfer öncesinde transferi bitirmek isteyen sarı lacivertlilerde gündemdeki isim, bir dönem Trabzonspor’da da forma giymiş olan Alexander Sörloth.
Norveçli yıldız için ilk görüşme İtalya-Norveç maçı sonrasında gerçekleştirilmişti. İkinci toplantı ise geçtiğimiz hafta içinde yapıldı.
Fotomaç’ın haberine göre, yapılan bu toplantıda teklif sunuldu. Karşılıklı konuşma sonrasında Fenerbahçeli yöneticilerin, umutları arttı.
Yapılan görüşmenin ardından Başkan Sadettin Saran'ı arayan yöneticilerin, "Transferin gerçekleşme ihtimali yüksek. Bizce %75..." dediği iddia edildi.
Saran da talimatı verdi ve yapılacak bir sonraki görüşmede prensipte söz kesilmesini istedi. Bir aksilik yaşanmaması halinde ocak ayında Norveçli yıldız Fenerbahçe forması giyecek.