Fenerbahçe, yeni sezona yönelik çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı lacivertli takım, Portekiz kampının ardından Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Feyenoord ile oynayacakları maçın hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor.  

Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Portekiz kampının ardından yönetime sunduğu raporda bazı oyuncularla yollarını ayırmak istediğini belirtmişti. Bu oyuncuların arasında yer alan bir isim ise dikkat çekti.

Fenerbahçe'ye geçen sezonun devre arasında Kızılyıldız'dan katılan ve sonrasında Zenit'e kiralanan Sırp oyuncu Ognjen Mimovic, Mourinho'nun gözüne giremedi.

TRT Spor'un haberine göre, deneyimli çalıştırıcı, performansını yeterli bulmadığı Mimovic'i kadroda düşünmüyor. 

Fenerbahçe formasıyla hiç resmi maça çıkmayan Mimovic'e gelen tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Mourinho'nun Mimovic kararı sonrası yeni bir sağ bek transferi için hamle yapmaya hazırlanıyor.