Hadise, 'Fırtınam' adlı şarkısının klibiyle sosyal medyayı salladı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Hadise'nin şarkısı Fırtınam bence son 10 yılda yapılmış en iyi pop şarkılardan biri. Hem müziği hem klibiyle harika. Demet Akal'ın buna örnek alması lazım, yapay zekasız gerçek emekle nasıl güzel klip yapılır gösteriyor" yorumunu yaptı.
Akalın ise kullanıcıya, "Akal değil soyadım ben bunların alasını çektim onlar arkamdan gelsin! Ben istediğim zaman yine eski tadımda çekerim! Soyadımı da doğru yaz. Sanki 30 hiti var gibi karşıma çıkartmazlar mı?" sözleriyle tepki gösterdi.
Hadise'nin konserinde isim vermeden, üstü kapalı bir şekilde verdiği, "Sizi çekemeyenlere cevap veriyoruz. Haddini aşıyorsun! İsmimle kendine reklam yapanlara cevap veriyorum" mesajı ise Demet Akalın'a gönderme olarak yorumlandı.
Demet Akalın, ise bunun üzerine "Bana bulaşmasa iyi eder" açıklamasını yaptı.