Galatasaray Mario Lemina'nın ayrılık ihtimaline karşı harekete geçti. Gabonlu orta saha oyuncusunun, Al-Shabab'ın gündeminde olduğu belirtilmişti.

Hatta Suudi basını, Al-Shabab'ın Lemina ile anlaştığını yazmış ve transferin kısa süre içinde gerçekleşebileceğini belirtmişti.

Fenerbahçe'de Skriniar gelişmesi! İşte transferde son durum
Fenerbahçe'de Skriniar gelişmesi! İşte transferde son durum
İçeriği Görüntüle

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray, Lemina'nın alternatifi için arayışlara başlarken, radara Arjantinli yıldız takıldı.

GALATASARAY'DA HEDEF RODRIGO DE PAUL

Tuttomercato'nun aktardığı habere göre Galatasaray, Rodrigo De Paul için somut adımlar atmaya başladı.

Galatasaray'ın, Atletico Madrid'in gözden çıkardığı Rodrigo De Paul için resmi teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.

ATLETICO 35 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Atletico Madrid, Rodrigo De Paul'u 2021 yazında Udinese'den 35 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Arjantinli orta saha, Atletico ile sözleşmesinin son yılına girdi.

Image-939

Kaynak: Haber Merkezi