Bir süredir Fikret Orman ile ilişki yaşayan Güzide Duran, 16 yıldır evli olduğu Adnan Aksoy ile boşanma sürecinde yeni bir dava açtığını duyurdu.

Duran, Adnan Aksoy ile devam eden boşanma sürecinde Fikret Orman’la yaşadığı ilişkiyle Aksoy’un tepkisini çekmişti. Duran, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarla boşanma sürecinin zorluklarından ve iki çocuğunun babası olan Aksoy ile henüz boşanamamaktan duyduğu sıkıntıyı dile getirmişti.

RTÜK Başkanlığı sona eren Ebubekir Şahin'in yeni görevi belli oldu
RTÜK Başkanlığı sona eren Ebubekir Şahin'in yeni görevi belli oldu
İçeriği Görüntüle

"İSTEMEDİĞİM BİR EVLİLİKTEN ÇIKMA HAKKIMA KAVUŞACAĞIM"

Son paylaşımlarında sadece kendi soyadını kullanmak için yeni bir dava açtığını belirten Güzide Duran; "Geçen hafta, sadece kendi soyadımı kullanmak için dava açmış bulunmaktayım. Önce kendi soyadımı kullanma özgürlüğüme, sonra da istemediğim bir evlilikten çıkma hakkıma kavuşacağıma olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Güzide Duran, 2008 yılında iş insanı Adnan Aksoy ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olmuştu. Duran, geçtiğimiz yıl 'zina', 'hayata kast' ve 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerekçeleriyle boşanma kararı aldı. Çekişmeli boşanma süreci yaşayan Duran’ın iş insanı Fikret Orman ile ilişki yaşadığı magazin basınına yansıdı.

Beşiktaş'ın eski Başkanı Fikret Orman'ın, bir süredir aşk yaşadığı Güzide Duran'a evlenme teklif ettiği iddia edildi. Çift konu hakkında açıklama yapmazken, Güzide Duran'ın son paylaşımı söz konusu iddiaları güçlendirdi.

Ünlü mankenin fotoğraflarındaki tektaş yüzüğü dikkat çekti.

Fikret Orman ile Güzide Duran dudak dudağa
Fikret Orman ile Güzide Duran dudak dudağa
İçeriği Görüntüle

Fikret Orman ile aşk günlerinde Güzide Duran'a üç avukat şoku!
Fikret Orman ile aşk günlerinde Güzide Duran'a üç avukat şoku!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi