Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta mücadeleleri tamamlandı. İngiltere temsilcisi Manchester City, Etihad Stadyumu’nda İtalya’nın güçlü ekibi Napoli’yi konuk etti.

Mücadelenin ilk yarısında iki takım da gol bulamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Pep Guardiola’nın öğrencileri, 56. dakikada Erling Haaland’ın golüyle öne geçti. Yedi dakika sonra sahneye çıkan Jeremy Doku skoru 2-0’a getirerek karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Bu sonuçla Manchester City, gruplara 3 puanla başladı. Ancak gecenin en büyük olayı Haaland’ın tarihi başarısı oldu. Norveçli golcü, Napoli filelerine gönderdiği golle UEFA Şampiyonlar Ligi kariyerinde 50. golünü kaydetti.

Haaland, yalnızca 49 maçta bu sayıya ulaşarak turnuva tarihinin en hızlı 50 gol barajını geçen futbolcusu unvanını elde etti. Daha önce bu rekor 62 maçta 50 gole ulaşan Ruud van Nistelrooy’a aitti.

İŞTE İLK HAFTANIN SONUÇLARI

PSV 1-3 Union Saint-Gilloise

Athletic Bilbao 0-2 Arsenal

Juventus 4-4 Borussia Dortmund

Benfica 2-3 Karabağ

Tottenham 1-0 Villarreal

Real Madrid 2-1 Marsilya

Olympiakos 0-0 PAFOS

Slavia Prag 2-2 Bogo/Glimt

Bayern Münih 3-1 Chelsea

PSG 4-0 Atalanta

Ajax 0-2 Inter

Liverpool 3-2 Atletico Madrid

Kopenhag 2-2 Bayer Leverkusen

Club Brugge 4-1 Monaco

Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray

Sporting Lizbon 4-1 Kairat

Fenerbahçe'nin kasası parayla dolacak
Fenerbahçe'nin kasası parayla dolacak
İçeriği Görüntüle

Newcastle United 1-2 Barcelona