Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi özel hayatıyla yine gündemde.
Wanda Nara'dan ayrıldıktan sonra China Suarez'le yeni bir aşka yelken açan Icardi, bu sefer de sevgilisini aldatma iddiasıyla karşı karşıya kaldı.
Urugaylı bir kadının kendisiyle ilişki yaşadığı iddiasına sert tepki gösteren Icardi, tam aksine söz konusu kadının kendisine müstehcen görüntüler gönderdiğini ancak mesajlarına yanıt vermediğini söyledi.
BU SEFER MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜ YAYINLADI
Aynı hesaptan bu sefer de Icardi'ye ait olduğu öne sürülen müstehcen bir görüntü yayınlandı. Görüntülerin Uruguaylı kadına eski eşi Wanda Nara'nın göndermiş olabileceği iddiası da gündemde.
ICARDİ: BENİMLE OYNAMAYIN, YAKARIM
Icardi ise bu paylaşımlara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.
Icardi, paylaşımında şunları söyledi:
“Bu, sözde ‘sevgilim’ ya da mesaj attığım kişi miymiş? Hahahahahahah. Ne garip… çünkü mesajlarını hiç kabul etmedim ama bana çıplak videolar gönderdi, hem de bedava. Hiç inandırıcı değil. Uydurmayı bırakın, yalan söylemeyi bırakın, benim adımı kullanarak ya da partnerimi karalayarak ün kazanmaya çalışmayı bırakın, boş konuşmayı bırakın çünkü her zaman olduğu gibi elimde kanıt var! Ekran kaydını paylaşırdım ama Instagram çıplak video paylaştığım için hesabımı kapatır. Öpüyorum, benimle oyun oynamayın çünkü yakarım!”






