Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'na ait Edremit ilçesi Güre Mahallesi'ndeki arazisine jandarma ekipleri gitti. Çevrede alınan güvenlik önleminden sonra ekipler arazide yaklaşık 2 arama yaptı.

Özgür Özel startı veriyor! "81 ilde başlıyoruz"
Özgür Özel startı veriyor! "81 ilde başlıyoruz"
İçeriği Görüntüle

NEDEN ARAMA YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Özgür Özel: Bahçeli'nin üçlü ittifaktan mutlu olduğunu sanmıyorum
Özgür Özel: Bahçeli'nin üçlü ittifaktan mutlu olduğunu sanmıyorum
İçeriği Görüntüle

CHP Genel Başkanı bugün yaptığı açıklamada Hasan İmamoğlu'na ait arazide bir kör kuyu bulduklarını ve o kuyuda para bulabileceklerini düşündükleri için arama yapıldığını söyledi.

Özgür Özel açıklamasında şunları dile getirdi:

Balıkesir'de Hasan Amca'nın evinin yanında bir kör kuyu bulmuşlar, oradan para bulacaklar vs. diye... Hasan Amca'yı üzülme diye aradım. Ne üzüleceğim, ben burayı belediyeye terk edeli kaç yıl oldu, arasınlar dursunlar dedi... İyice akıllarını oynattılar! Vicdanları o kuyuya düşmüş, moralleri o kuyunun dibinde... Belediyenin arsasındaki kuyuyu arıyorlar, kediyle farenin oynadığı gibi birileri bunları kandırıyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi