Türkiye'nin 39 yıllık kargo devi iflas etti
Türkiye'nin 39 yıllık kargo devi iflas etti
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamları kapsamında dün İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenledi. Mitingin ardından yapılan konserlerde Duman da sahne aldı.

KUFİ'Yİ SÖYLEDİLER 

Duman grubunun söylediği ve özellikle Saraçhane eylemlerinde gündem olan Kufii şarkısını milyonlarla beraber söyledi.

TEĞMENLER DE KONSERE GELDİ

30 Ağustos törenlerinde kılıç çatarak "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyen ve ardından başlatılan süreçte TSK'dan ihraç edilen teğmenler de konseri dinleyenler arasında yer aldı. 

DUMAN'DAN TEĞMENLERE ÖZEL SELAM 

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze sahneden teğmenlere selam verdi. Tangöze “Ordudan ihraç edilen askerlerimiz burada. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' dediler diye ihraç edildiler. Ne enteresan değil mi, ne günlere geldik. Çok değerliler bizim için" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi