Üç ay önce öksürük şikayetiyle hastaneye giden Mustafa Keser’e kanser teşhisi konuldu. Kıbrıs’ta konser veren 80 yaşındaki sanatçı, eşi Nilüfer Keser ve sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Snob Magazin'in haberine göre; Mustafa Keser, "Bu durumun duyulmasını istemedim, ben öyle anlatacak kimse değilim. Herkes arıyor ama korkulacak bir şey yok. Prostat kanseri teşhisi konuldu. Şu anda her şey yolunda. Ayrıca eşimin de tedavisi devam ediyor" dedi.
'BİZİM HAYATIMIZ TEK FİLME SIĞMAZ'
"Mustafa Keser’in hayatının filmi olmasını ister misiniz?" sorusuna yanıt veren Mustafa Keser, "Öyle durumlar var. Bizim hayatımız tek bir filme sığmaz. Bakalım ne olacak? Benim hayatımdan 10 tane film çıkar" ifadelerini kullandı.
'AKLIMDAKİ KİŞİ OLGUN ŞİMŞEK'
Filmde kendisini canlandırmasını istediği kişiyi açıklayan Mustafa Keser, "Aklımdaki kişi Olgun Şimşek. O da beni kırmaz, zaten eli saz tutar, okur eder. Olgun’un oynamasını isterim, tam biçilmiş kaftan. Beni her zaman dinlemeye gelir, sahneye de çıkmışlığı vardır" diye konuştu.