Boyner Holding, 2011 yılında kurduğu Morhipo isimli e-ticaret sitesini kapatma kararı aldı.

Boyner Holding, 2011 yılında kurduğu e-ticaret sitesi Morhipo'yu kapatma kararı aldığını açıkladı. Morhipo, kullanıcılarına gönderdiği mesajda 17 Ekim’de faaliyetlerini noktalayacağını duyurdu.

12 YILDIR HİZMET VERİYORDU

Morhipo; ev eşyası, kozmetik ve devamında pek çok kategoride kullanıcılarına hizmet vermeye başlamıştı. Boyner Holding tarafından alınan karara göre Morhipo'nun faaliyetlerine son verilmesi kararlaştırıldı. Morhipo.com'un kapanış bilgisi, kullanıcılara atılan E-Mail ve SMS'ler aracılığıyla netlik kazandı. Morhipo.com, boyner.com.tr ile birleşerek faaliyetlerini sonlandırmış oldu.

17 EKİM'DE KAPANIYOR

Morhipo'dan kullanıcılara, "Merhaba, 17 Ekim 2023 tarihinden itibaren faaliyetlerimize boyner.com.tr'de devam edeceğiz" mesajları gönderildi. https://tele1.com.tr/e-ticaret-sitesini-hackleyip-500-kisiyi-15-milyon-lira-dolandirdilar-110-gozalti-722355/