CHP'de Özgür Özel'in Genel Başkan seçildiği kongre hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma ile ilgili Sözcü yazarı Saygı Öztürk, "Şikayetçi olan CHP'nin Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da 'İmamoğlu' korkusu! 4 gün daha eylem yasağı İstanbul'da 'İmamoğlu' korkusu! 4 gün daha eylem yasağı

"ŞAHSA DAVA AÇTIM"

Bu sözlerin ardından gözler CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş'a çevrildi. Yeşiltaş, TELE1'den Barış Önal'a yaptığı açıklamada söz konusu şikayetle ilgili, "Kurultayı ben şikayet etmedim. Ben O gün kurultay bittikten sonra bir kişi kurultayda para aldılar gibi söylemlerde bulundu. Ben de o kişi hakkında dava açtım. Şahsa olan bir davaydı kişisel olarak açtım" dedi.

Yeşiltaş, "Akçeli bir işe bulaşmamış biriyim. Kimse böyle bir iftirada bulunamaz. Tabi başka hesaplar üzerinden böyle bir iftirada bulundular" diye konuştu. 

Muhabir: Barış Önal