Millli futbolcu İrfan Can Kahveci, dün oynanan Bulgaristan - Türkiye müsabakasında sol ayak bileğinde oluşan sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Konuyla İlgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan(TFF) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Rapçi şarkıcı Vahap Canbay'a 4 yıla kadar hapis istendi!
Rapçi şarkıcı Vahap Canbay'a 4 yıla kadar hapis istendi!
İçeriği Görüntüle

“2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 14 Ekim Salı günü Gürcistan ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi.

İrfan Can Kahveci, dün oynanan Bulgaristan - Türkiye müsabakasında sol ayak bileğinde oluşan sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. İrfan'ın sağlık durumu ile ilgili tespit ve muayenelerin tamamlanmasının ardından, millî futbolcumuzun tedavisini kulübünde devam ettirmesi uygun bulundu.”

Kaynak: DHA