Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray’da geçiren Nijeryalı forvet oyuncusu Victor Osimhen, teknik direktör Antonio Conte tarafından Napoli’nin hazırlık kampı kadrosuna alınmadı.
İtalya’nın Dimaro bölgesinde gerçekleşecek kamp için hazırlanan 26 kişilik liste, Napoli’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yeni transferler Kevin De Bruyne ve Noa Lang da kadroda yer aldı. İtalyan temsilcisinde 3 gün boyunca gerçekleştirilecek sağlık ve fizik testlerinin ardından takım, kamp için Dimaro kentine hareket edecek.
‘KAMPA KATILMAYI REDDETTİ’ İDDİASI
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardıklarına göre Victor Osimhen, kulübüne mazeret içeren bir sağlık raporu yolladı. Ayrıca sezon öncesi sağlık taramasından geçmeyi ve kampa katılmayı reddetti.