Sanatçı Nurseli İdiz, geçen sene komşuları tarafından şikayet edilmişti. İstanbul'da oturduğu apartman dairesinde komşularının kendilerine rahatsızlık verdiği bunun sonucunda mahkemelik olan İdiz'in yargılandığı davada karar belli oldu.

Gülden Karaböcek eniştesi ile neden evlendiğini 50 yıl sonra anlattı Gülden Karaböcek eniştesi ile neden evlendiğini 50 yıl sonra anlattı

Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre, apartman sakinleri tarafından oyuncunun çöp ve alkol şişelerini merdivenden aşağı attığı iddia edildi.

Bunun yanı sıra oyuncunun dairesinin penceresinden sokağa sandalye fırlattığı iddialar arasında yer alırken komşularının kapılarına vurarak uygunsuz sözler sarf ettiği de ifade edildi.

EV SAHİBİ TAHLİYE DAVASI AÇTI
İdiz'in ev sahibi kendisine ulaşan şikayetler karşısında bina sakinlerinin huzur ve güvenlerinden endişe duyarak oyuncunun evinden çıkması için tahliye davası açtı.

DAVA REDDEDİLDİ
İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada duruşmaya taraflar ve avukatları katıldı.

Sanatçı Nurseli İdiz'in şikayete konu olan unsurlara ait yeterli delilin bulunmadığı gerekçesiyle ev sahibinin açmış olduğu dava reddedildi.

Kaynak: Sabah