Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesindeki bir ortaokula gelerek kendisini veli olarak tanıtan kişinin, şüpheli hareketleri üzerine okulda görevli polis tarafından etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Siverek ilçesindeki bir ortaokulda bir öğretmenin saldırı sonucunda yaralandığı" şeklinde yer alan haberler üzerine açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

İsrail basını: ABD Başkan Yardımcısı J.D. Vance'in ekibi, Netanyahu-Trump görüşmesini engellemeye çalışıyor
İsrail basını: ABD Başkan Yardımcısı J.D. Vance'in ekibi, Netanyahu-Trump görüşmesini engellemeye çalışıyor
İçeriği Görüntüle

Açıklamada, "Bugün Siverek'te bulunan Dumlupınar Ortaokulu'na gelerek öğrenci velisi olduğunu beyan eden ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişi okulda bulunan polisimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA