Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Teknik Direktör Jose Mourinho Portekiz'de bir araya geldi. Ali Koç ve Mourinho'nun transfer toplantısında Devin Özek ve Berke Çelebi de katıldı.
Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada ''Başkanımız Ali Y. Koç, Teknik Direktörümüz José Mourinho, Futbol Direktörümüz Devin Özek ve Futbol Koordinatörümüz Berke Çelebi transfer süreçlerine ilişkin değerlendirme toplantısı kapsamında Portekiz’de bir araya geldi" ifadeleri yer aldı.
Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'nin dün Al-İttihad ile oynadığı hazırlık maçını tribünden takip etmişti.
Portekiz'de gerçekleştirilen bu toplantının ardından, sarı lacivertli yönetimin transfer çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.
Yönetim, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda karşılaşacakları Feyenoord maçı öncesinde yıldız transferleri bitirmeyi hedefliyor.




