Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle başvurduğu hastanede koronavirüs şüphesiyle tedaviye alındı. Özyaral'ın koronavirüs test sonucunu beklediği öğrenildi.
Prof. Oğuz Özyaral (64) dün akşam yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan ilk tetkiklerin ardından Özyaral'ın koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatışı yapıldı.
Özyaral'ın tedavisi devam ederken koronavirüs testi yapıldığı ve sonucunun beklendiği öğrenildi.
OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?
İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak da görev yapan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, 1956 doğumludur. Üniversitesi İşletmede, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yapmıştır. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi konularında yüksek lisans düzeyindeözel eğitim görmüştür.
Profesör Doktor Oğuz Özyaral, şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev almaktadır. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, Titiz misin? adlı program da yapmıştır.