ABD'de, ‘Diddy’ ve ‘Puff Daddy’ olarak tanınan rapçi Sean Combs hakkında 2 kadına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla iki dava daha açıldı. Ulusal basında çıkan haberlerde, New York eyalet mahkemesinde Combs hakkında açılan davanın birinde, rapçinin 1990'larda New York'ta bir barda düzenlenen partide bir kadına uyuşturucu madde vererek istismarda bulunduğu ve birden fazla kişiyle cinsel ilişkiye zorladığı iddia edildi.
Diğer bir davacı da Combs'un, kendisini rızası dışında götürdüğü Manhattan'ın merkezindeki Trump Otel'de cinsel istismarda bulunduğu ve başkalarıyla cinsel ilişkiye girmeye zorladığını öne sürdü.
Davaları, 5 Mayıs'ta görülmeye başlanacak olan ABD'li rapçi, suçlu bulunması halinde en az 15 yıl, en fazla ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir.