Fenerbahçe ara transfer dönemindeki bir numaralı hedefi Anderson Talisca'da mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, oyuncu ve kulüp kanadıyla her konuda anlaşma sağladı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, ocak ayının ilk ses getirecek transferini Talisca ile yaptı. Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızın transferini tamamladı.

Yeni Proje (27)-2

Derbinin hakemi belli oldu
Derbinin hakemi belli oldu
İçeriği Görüntüle

MAAŞI 12 MİLYON EURO

Buna göre Fenerbahçe, Talisca'yı satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Sarı-lacivertliler, Talisca'nın 12 milyon euroluk maaşının yarısını ödeyecek. Brezilyalının satın alma opsiyonu ise 5 milyon euro olacak. Fenerbahçe'nin sezon sonunda Talisca'nın opsiyonunu kullanması halinde oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. 

3.5 yıldır formasını giydiği Al-Nassr ile 104 maça çıkan Talisca 76 gol, 10 asistlik istatistik yakaladı. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu 2016-18 yıllarında Beşiktaş'ta kiralık forma giymişti.

Kaynak: NTV