İstanbul'da Şişli ilçesinde bulunan  Çalık Holding binası önünde dehşet yaşandı. 

Erdoğan: Meslekler dönüşüyor, istihdam alanında ezberler bozuluyor
Erdoğan: Meslekler dönüşüyor, istihdam alanında ezberler bozuluyor
İçeriği Görüntüle

Halk TV'nin haberine göre Çalık Holding'in Türkmenistan'daki tekstil fabrikasında çalışan 49 yaşındaki Erol Eğrek, işten çıkarıldıktan sonra 7 milyon TL’lik tazminatını 10 yıl boyunca alamadı. Eğrek defalarca tazminat davası açıp kazanmasına rağmen hakkı olan tazminatı alamadı.

Çalık Holding binası önünde dehşet! Tazminatını isteyen işçiyi öldürdüler
Çalık Holding binası önünde dehşet! Tazminatını isteyen işçiyi öldürdüler
İçeriği Görüntüle

Ruhsatlı silahıyla bina önüne gelen Eğrek, şirket yetkilileriyle görüşmek istedi. Eğrek daha sonra havaya birkaç el ateş etti. Korumaların üzerine gelmesinin ardından da silahı başına dayadı.

Ekol TV'nin ulaştığı görüntülere göre yaklaşık 10 koruma Eğrek'e saldırarak dakikalarca darp etti. Darp sonucu fenalaşan Eğrek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada yayılan görüntüler büyük infial yarattı. Erol Eğrek'in sosyal medya hesabında tepki paylaşımları yağdı.

1-227

2-209

3-184

Kaynak: Haber Merkezi