Süper Lig'in 25. haftasında oynanan ve golsüz sona eren derbi, yabancı hakem kararının ardından uzun süre gündemde kalmıştı. Beş günde üç farklı ülkede maç yöneten Slovenyalı hakem, Türkiye’de yaşadığı atmosfer karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.  

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Vincic derbide 10 bin 500 polisin görev aldığını duyduğunda kulaklarına inanamadı. Hakemin iki gün önce yönettiği Bravo - Koper maçında sadece 450 biletli seyirci olduğunu hatırladığı ve bu büyük fark karşısında şaşırdığı belirtildi.  

Fenerbahçelilerden yönetime tepki yürüyüşü! Tarih ve saati belli oldu Fenerbahçelilerden yönetime tepki yürüyüşü! Tarih ve saati belli oldu

"GERİLİM FİLMİ GİBİ"

Isınma sırasında stat ve çevresinde 10 bin 50 görevlinin bulunduğunu öğrenen Vincic’in, yaşadığı şoku eşini arayarak paylaştığı aktarıldı. Hakemin, derbi atmosferini "gerilim filmi" olarak nitelendirdiği ve böyle bir ortamla daha önce hiç karşılaşmadığını söylediği ifade edildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi