AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Göksel Aşan atandı. Bosna-Hersek, Burkina Faso, İrlanda ve Nijerya büyükelçilikleri değişti. En dikkat çekici atama ise Ekonomi Politika Kurulu'nda gerçekleşti.

CHP'li Asu Kaya'nın fotoğrafını Whatsapp grubuna attı! İYİ Partili vekilden iğrenç mesaj CHP'li Asu Kaya'nın fotoğrafını Whatsapp grubuna attı! İYİ Partili vekilden iğrenç mesaj

Ekonomi Politika Kurulu üyeliğine dolardaki yükseliş trendi başladığında 'Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün' diyen Yiğit Bulut atandı. Bulut dolar 3 lirayı geçtikten sonra da, "Burada ekranları kırdık yapmayın diye. Bulaşmayın diye. Bu kur geri dönecek dedik. Ekonomi kanallarının çok bilenleri 'Dolar 5 lira olacak 6 lira olacaktı' çıkın bu milletten özür dileyin" demişti.

Bulut ile birlikte Ekonomi Politika Kurulu üyeliğine 14 kişi daha atandı. Atananların listesi şöyle:

DİĞER ATAMALAR