İstanbul Küçükçekmece’de öldürüldükten sonra Eyüpsultan’da yol kenarında valizin içinde cesedi bulunan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın ölümüyle ilgili gelişmeler sürüyor.
Tokyaz'ı öldüren Cemil Koç ve beraberindeki 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetin ardından Cemil Koç’un valizi evde çıkarmasına ve otomobil ile taşımasına yardım ettiği belirlenen Oğuz K. gözaltına alındı. Oğuz K'nin 20 suç kaydı olduğu öğrenildi. Oğuz K, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
BİR POLİS MEMURU GÖZALTINA ALINDI
Aktif görevde olduğu belirtilen polis memuru İ.U.U. da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından İ.U.U adliyeye sevk edildi. Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin yapılan çalışmalarda gözaltı sayısı 9'a yükseldi.





