Demokrat Parti'den istifa edip bağımsız kalan İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve İzmir Milletvekili Salih Uzun salı günü CHP'nin TBMM Grup toplantısında CHP saflarına katılacaklarını duyurdu.
Halk TV'ye konuk olarak bağlanan İzmir Bağımsız Milletvekili Salih Uzun, İstanbul Bağımsız Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte CHP'ye katılacaklarını açıklamıştı.
Cemal Enginyurt da sosyal medya hesabından yapığı paylaşımda, Salih Uzun ile birlikte CHP'ye geçeceklerini duyurdu. Enginyurt paylaşımına "birleşe birleşe, direne direne kazanacağız" notunu düştü.
14 Mayıs 2023 de CHP Milletvekili olarak seçildim.
— Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) February 3, 2025
CHP seçmeninin bize verdiği helal oyları, harama çevirmemek adına yarın TBMM CHP grubunda İzmir Milletvekilimiz @SalihUzunDr la birlikte Cumhuriyet Halk Partisine katılıyoruz.
Birleşe birleşe,
Direne direne kazanacağız.