İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Türkiye'nin yüzde 75'i karşında, vız gelir tırıs gider İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Türkiye'nin yüzde 75'i karşında, vız gelir tırıs gider

TELE1 Haber Merkezi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin adayı olacağını açıkladı.

Adaylığını Cine 1 TV'de katıldığı programda açıklayan Uysal, Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve toplumsal sorunlara dikkat çekti.

Ülkenin demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve adaletli bir yönetim anlayışına ihtiyacının olduğunu söyleyen Uysal, “Türkiye’nin Demokrat Parti’nin temsil ettiği köklü değerlerle yeniden ayağa kalkması gerekiyor. 2028 seçimlerinde bu idealleri hayata geçirmek için Demokrat Parti’nin Cumhurbaşkanı adayıyım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi