Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyen 23 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2021 yılından bu yana Stuttgart’ta oynayan Millot, geçtiğimiz sezon 43 maçta 12 gol, 8 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
SERBEST KALMA BEDELİ 20 MİLYON EURO
Genç futbolcunun sözleşmesinde 20 milyon Euro’luk bir serbest kalma maddesi olduğu öne sürülürken, Galatasaray’ın transferi bitirmeye yakın olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Ancak Fransız oyuncuyla yalnızca sarı-kırmızılılar ilgilenmiyor.
İSPANYA’DAN SÜRPRİZ TALİP: ATLETICO MADRID
Fransız gazetesi L’Équipe’in haberine göre, La Liga devi Atletico Madrid de Enzo Millot için devreye girdi. Haberde, Madrid ekibinin oyuncuyla sözleşme görüşmelerine başladığı ve anlaşma sağlanması halinde Stuttgart’a serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı ifade edildi.
GALATASARAY’A YENİ RAKİPLER ÇIKIYOR
Millot’un Stuttgart ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray’ın yanı sıra Almanya’dan da bazı kulüplerin genç yıldızla ilgilendiği belirtiliyor. Hem teknik kapasitesi hem de genç yaşıyla önemli bir potansiyel olarak görülen Enzo Millot, yaz transfer döneminin gözde isimlerinden biri olmaya aday görünüyor.




