Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve AKP Milletvekili Derya Yanık Sırrı Süreyya Önder'in kalp rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ameliyatın ardından tedavisinin sürdüğü Şişli'deki hastaneyi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti, Önder'in sağlık durumuna ilişkin hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Erbakan, daha önce DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'a geçmiş olsun dileklerini ilettiğini dile getirerek, "Bugün de kendisini hastanede bizzat ziyaret etmek istedik ve bu ziyareti gerçekleştirdik. Kendisi vatanını, milletini, bayrağını seven bir kimseydi. Bir dava adamı, davası uğrunda fedakarlıklarda bulunmuş, bedel ödemiş bir insan, aynı zamanda sevecen kişiliğiyle, samimiyetiyle, güzel yüzüyle, huyuyla, ahlakıyla kendisini her kesimden insana siyasi görüşü farklı olsa da sevdirmiş bir insan. Bu nedenle bizler de bu rahatsızlığını duyduğumuzda, bu özelliklerini de bildiğimiz için gerçekten de büyük üzüntü yaşadık. Kendisinin bir an önce şifasına kavuşması, tekrardan siyasi çalışmalarına dönmesi için dua ediyoruz" diye konuştu.

Taşıt kredisi faiz oranları değişti mi? İşte 275 bin TL'nin geri ödemesi Taşıt kredisi faiz oranları değişti mi? İşte 275 bin TL'nin geri ödemesi

DERYA YANIK HASTANEYE GELDİ

Öte yandan, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AKP Osmaniye Milletvekili Derya Yanık da Sırrı Süreyya Önder'in tedavi gördüğü hastaneye geldi.

Derya Yanık, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.
 

Kaynak: Haber Merkezi