İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik operasyonlar kapsamında 53 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken 47 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında  İBB Medya AŞ Genel Müdürü Murat Ongun'un eşi Gözdem Ongun da yer aldı.

Tutuklu bulunan Murat Ongun ise eşinin gözaltına alınmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ongun'un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Sırada ne var" demiştim. Kutsallara saldırı varmış. Eşim olmaktan başka suçu (!) olmayan kıymetlimi, çocuklarımın yanında şafak vakti gözaltına aldınız. Hani eşler, çocuklar kutsaldı? Hani onlar, siyasi kavgalardan muaftı? VİCDANSIZSINIZ! Dostlarım; babaları cezaevinde, anneleri nezarethanede olan çocuklarımı yalnız bırakmayın."

14 il için "sarı" kodlu sağanak yağış uyarısı 14 il için "sarı" kodlu sağanak yağış uyarısı

Kaynak: HABER MERKEZİ