Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi’nde rekabet edebilecek kalitede bir kadro oluşturmak isteyen sarı kırmızılı ekip, ilk olarak Leroy Sane’ye imza attırdı, Osimhen’den ise bir süredir yanıt bekleniyor.

Bunun yanı sıra yönetim yeni isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor.

AYRILACAK OYUNCULAR NETLEŞTİ

BeIN Sports’un haberine göre, Galatasaray’da forma giyen üç futbolcunun durumu büyük ölçüde netleşti.

Okan Buruk, geçtiğimiz sezon Atalanta ve Fiorentina takımlarına kiralanan Zaniolo'yu takımla birlikte sezon başı hazırlık kampına götürecek. Öte yandan Galatasaray yönetimi İtalyan futbolcuyu satması için menajer George Gardi'ye tam yetki verdi. Gardi, tatmin edici bir teklif getirirse Nicolo Zaniolo satılacak aksi halde takımda kalacak. Sarı kırmızılı takım İtalyan futbolcunun tekrar kiralanması konusuna sıcak yaklaşmıyor.

Buruk, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Roma'ya kiralanan Victor Nelsson ile ilgili de kararını yönetime iletti. 

Ara transferde 8 milyon avroya transfer edilen Carlos Cuesta da yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor. İki futbolcunun kiralık ya da satılık gönderilmeleri bekleniyor.

Öte yandan Selçuk İnan ile sözleşme imzalayan Süper Lig'in yeni ekibi Kocaelispor'un, Berkan Kutlu'ya talip olduğu da gelen bilgiler arasında