Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Fatma Girik için 3'üncü ölüm yıl dönümünde Bodrum'da mezarı başında anma etkinliği düzenlendi.

Usta sanatçının meslektaşı, 'dört yapraklı yonca'dan biri olan Hülya Koçyiğit, sosyal medyada hesabından paylaştığı duygusal mesaj ile Fatma Girik'i andı.

Ahmet Davutoğlu: Keşke AKP ilkelerine sadık kalsaydı! Ahmet Davutoğlu: Keşke AKP ilkelerine sadık kalsaydı!

Koçyiğit, "Canım Fatma’m sen gideli 3 yıl oldu… Ne kadar geçerse geçsin zaman, sinemamıza bıraktıkların hep bizimle. O muhteşem dostluğun, sayısız anımız, birlikte yaşadığımız her şey; acılarımız, üzüntülerimiz, heyecanlarımız, mutluluğumuz…. Her şey benimle canım Fatma’m, aklımda, kalbimde. Değişen tek şey artan özlemim. Seni çok özlüyorum Fatma Girik" ifadelerini kullandı.

Koçyiğit

Kaynak: Haber Merkezi