Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklu olduğu Silivri Cezaevi'nden kendisine gönderdiği mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. İmamoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili Ulaş Tepe Başkanım, yol arkadaşım. Benim en büyük gücüm ve kararlılığımı artıran motivasyonunu sizin gibi genç, kararlı başkanlarımızın başarıları, halkı mutlu eden hizmetleri ve ülkemizin bu çok zor zamanı ile gündeminde toplumla birlikte büyüttüğünüz dayanışma gücünüzdür. Sizi ve Ordu'lu Altınordu'lu hemşehrilerimi sevgi, saygı ile selamlıyorum. Özgür günlerde çok güzel hizmetlerle buluşmak dileğiyle..."

"İNANCIN VE MÜCADELENİN GÜÇLÜ BİR HATIRLATMASI"

Ulaş Tepe, paylaşımına ise şu notu düştü:

Türkiye'nin 39 yıllık kargo devi iflas etti
Türkiye'nin 39 yıllık kargo devi iflas etti
İçeriği Görüntüle

"Sayın Ekrem İmamoğlu Başkanımızdan gelen bu kıymetli mesaj, yalnızca bir selam değil; dayanışmanın, inancın ve mücadelenin güçlü bir hatırlatmasıdır.

Bizler, Türkiye’nin dört bir yanındaki Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkanları olarak sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in her zaman ifade ettiği gibi renkleri kırmızı ve beyaz olan Türkiye ittifakının sorumluluğunda; halkın mutluluğu, kentlerimizin huzuru ve toplumsal adalet için görevimizin başındayız.
Ve biliyoruz ki; siz de halkın yüreğinde, bu büyük mücadelenin tam kalbindesiniz.

Altınordu’dan Silivri’ye yürekten selamlarımızı gönderiyoruz. Daha güçlü bir Türkiye’yi, birlikte kuracağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet yolundan sapmadan; Hangi partiyi tercih etmiş olursa olsun sandığa atılan her bir oya ayrım yapmadan sahip çıkarak azimle, kararla, heyacanla çoşkuyla çalışmaya devam edeceğiz"

Kaynak: HABER MERKEZİ