Kızılcık Şerbeti dizisinin fenomen haline gelen karakterlerinden biri olan Sibel Taşçıoğlu’nun canlandırdığı “Pembe” diziye veda etti. Taşçıoğlu, geçtiğimiz günlerde veda pastasını keserken sitem dolu sözler etmiş, "Birlikte başladığımız işi keşke birlikte bitirebilme fırsatımız olsaydı." demişti. Ayrılığın ardından Sibel Taşçıoğlu dizinin senaristi Zeynep Gür’ü sosyal medya hesabından takipten çıktı.

"ÇOCUKÇA BULUYORUM"

İSKİ'den Sazlıdere iddialarına yanıt İSKİ'den Sazlıdere iddialarına yanıt

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristi Zeynep Gür, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gür, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Vallahi ben de takipten çıktığını haberlerden öğrendim. Bu tamamen bir hikâye meselesiydi. Ben her zaman profesyonel düşündüm ve düşünmeye devam edeceğim. Dizi mantığında hikâye esastır, bizim amacımız da hikâyenin otuz bölüm daha devam etmesidir. Ben kendisini takip ediyorum, tepkilerin sosyal medyadan verilmesini de biraz çocukça buluyorum. Şahane oyunculuğu için de kendisine teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haber Merkezi