ATV'de yayınlanan Esra Erol’da programında damat ve kayınvalide arasındaki yasak ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden kadının hamile kaldığı iddiası gündem oldu. 

Zihinsel engeli bulunan Dilek Şahin, 47 yaşındaki annesi Güldane Şahin'in, 21 yaşındaki nişanlısı Cuma Doğan ile kaçtığı iddiasıyla programa başvurdu. Cuma Doğan ve Güldane Şahin'in ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Dilek, durumu babasına anlatması halinde hayatıyla tehdit edildiğini söyledi. 

Skandal olay, hem sosyal medyada hem de kamuoyunda büyük tepki topladı. 

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

"Diplomasız Erdoğan" sloganına tutuklama "Diplomasız Erdoğan" sloganına tutuklama

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Esra Erol'un programındaki yayınla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu. Şahin, "ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" programına ilişkin kamuoyunda gündeme gelen yayın hakkında inceleme başlatılmış olup, gerekli işlemler ivedilikle gerçekleştirilecektir. Yayıncı kuruluşlarımızın özellikle aile yapısı, çocukların korunması ve toplumsal değerler konusunda daha hassas ve sorumlu davranmaları gerektiğini, bu tür programlar ile ilgili almış olduğumuz "İlke Kararları"nı bir kez daha önemle hatırlatırız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

ESRA EROL'DAN AÇIKLAMA

Eleştirilerin hedefi olan Esra Erol ise tepkilere yönelik açıklama yaptı. Sunucu "Benim programımda konuların hiçbiri çok izlenmek için seçilmiyor; var olan konuları gün yüzüne çıkartarak çözümüne, dolayısıyla toplum düzenine fayda sağlamış oluyoruz." dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi