Samsun'da baba ve 2 kızının yaşamını yitirdiği heyelanla ilgili soruşturma sürüyor.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada Cumhuriyet Başsavcıvekili ve Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi.
Soruşturma kapsamında akaryakıt istasyonunun mesul müdürü K.Y. ve sahibi Z.G. gözaltına alındı. İş yeri sahibi ve işletmeden mesul müdür adliyeye sevk edildi.
Yaralı anne 31 yaşındaki Çiğdem Kaya'nın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.
İSTASYON SAHİBİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan akaryakıt istasyonu sahibi tutuklandı. Sorumlu müdür ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
TERME'DE TOPRAĞA VERİLDİLER
Hayatını kaybeden baba 35 yaşındaki Adem Kaya ve çocukları 7 yaşındaki Ayla Kaya ile 5 yaşındaki Açelya Lina Kaya'nın Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığındaki otopsi işlemleri tamamlandı. Cenazeler Terme ilçesi Akçaykaracalı Mahallesi'nde ikindi vakti toprağa verildi.
Samsun-Ordu kara yolunda bir alışveriş merkezinin yanında bulunan oto yıkama parkının bulunduğu alanda dün saat 23.00 sıralarında toprak kayması meydana gelmiş ve kaya parçaları düşmüştü.
Araçlarını yıkarken kayaların ve toprağın altında kalan 4 kişilik aileden anne Çiğdem Kaya yaralı olarak kurtarılmış, baba Adem Kaya ve çocukları Ayla Kaya ile Açelya Lina Kaya hayatını kaybetmişti.